divendres, 3 d’abril del 2009

El vestit nou de l'Emperador-President

Hi havia una vegada un Emperador-President de comunitat autònoma, elegit per la majoria del seu electoral dues vegades, que va pensar que tots aquells que no l'havien votat no eren dignes de ser conciutadans seus i que, en la seua sobèrbia, pensà que mai tindria un rival de la seua talla que el llevara del poder...

La seua política no era el bé comú tant com la depredació sobre el territori i l'explotació de tots els recursos humans per a fer possible l'expansió de la riquesa de tots aquells que estaven ben relacionats. Com que en aqueixos anys semblaven molts aquesta gent que li servia de cort particular quan eixia del seu palau, ell estava convençut que aquesta política de promocionar els projectes i els esdeveniments que només li proporcionaven més lluentor a la seua imatge no faria més que reafirmar-lo en el poder a ell i als de la seua nissaga pels segles dels segles.

Així que un dia va venir a la seua comunitat una colla d'estafadors amb la disfressa d'executius d'empresa d'èxit, una disfressa que volien vendre a tothom i que varen intentar encolomar al nostre Emperador-President.

Com que aquest tenia una debilitat pels vestits d'etiqueta, els estafadors li varen oferir com a premi de les seues riqueses aconseguides amb concessions de l'administració de l'Emperador-President una col·lecció sencera de vestits d'etiqueta fets per un sastre al qual tenien acostumat en el pagament de suborns d'aquesta mena.

Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada