dissabte, 29 de novembre del 2008

Aquesta és la nostra força

No cal dir que ha estat una gran manifestació. Nosaltres hem posat la nostra xicoteta part per fer-la gran.

Ara bé, el moviment social creat amb això pot ser només una xicoteta manifestació del desencís en les polítiques putrefactes dels governs de la Generalitat Valenciana dels últims anys. Què és si no el que li pot quedar a aquesta societat després de l'estruendós esclafit de la bambolla urbanística?
La crisi del València CF és només el començament del final d'un procés en el que pràcticament tota la classe política valenciana i la major part de la classe empresarial havien confiat cegament en lo sfruttamento de la taronja valenciana.

Paralitzada la política depredadora per la crisi econòmica, què quedarà de tot això en els pròxims mesos/anys? Com podran acusar a Zapatero de les aprovacions de PAIs sense futur per tot el país?

La nul·la capacitat de planificació demostrada amb la jugada de la Citizenship no és res en comparació amb el desgavell de Desorganització del Territori que tenim en la Community.

Si algú havia donat per morta la societat civil valenciana hauria de certificar hui el seu renaixement. I compte amb els conversos renaixcuts! Els que manen hui ho són. Però no tenen l'exclusiva. Ni tan sols a l'església catòlica. Al final, la força de les masses ha tombat molt de prepotent bisbe i aixecat molts fraticelli que anaven en catacumbes.

Si no en teniu prou amb la foto que surt en clicar sobre el títol, ací en teniu més fetes pels fotògrafs que cobrien la manifestació. També sortim en el Telediario de la nit i al Telenotícies de TV3, dissortadament no trobe res a Canal 9 ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada